EKO uzgoj povrća podrazumijeva prirodan i održiv način proizvodnje bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva i GMO-a. Povrće se uzgaja u zdravom tlu, uz poštivanje prirodnih ciklusa, što rezultira hranjivim i sigurnim proizvodima vrhunske kvalitete.
Uzgoj zelenih šparoga
Uzgoj aronije
Uzgoj maslina
Uzgoj mrkve, kupusnjača i rajčica
02.
Prerada plodova
Na našem OPG-u aroniju beremo ručno u punoj zrelosti i odmah hladno prešamo, bez dodataka. Dobiveni sok je 100% prirodan, bogat antioksidansima i idealan za imunitet.
Masline prerađujemo hladnim prešanjem odmah nakon berbe. Tako dobivamo ekstra djevičansko ulje vrhunske kvalitete, blagog okusa i čiste arome.
Prerada aronije u sokove
Prerada maslina u maslinovo ulje
03.
Iskopi bagerom
Osim ekološke proizvodnje povrća i ostalih kultura, nudimo i dodatnu uslugu iskopa bagerom – brzo, precizno i pouzdano. Idealno za pripremu terena, iskope bazena, kanala ili temelja, uz mogućnost odvoza materijala.